Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*mummelmummel*




Vär*L*den

 

~

vad vore världen utan värden

värdelös?

värdefull?

 

konstiga svar

ger konstiga frågor

ger konstiga svar

lågor eller bara fler förmågor

i perspektivets plågor

 

inte lätt vara klok på många håll

samtidigt

men du sade som svar

 

värdet om vi känner det i oss ger

kanske värdefull

kanske som verkligt upplevt

som kärlek

värdet om vi ser det i yttre sakers värde

kanske värdelös

kanske som verkligt upplevt

som hat

 

kanske ska vi bara byta saker

ämbar mot spann

kanske ge och ta med samma hand

kanske inte skapa några

uppmätta värdeland

 

bara leva

skapa

njuta av varann?

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-09 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri