Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsugning? Ge mig lsd! Jag är bög hög

hög,full och naken i tre veckors tid
bland taggtråd och nyponbuskar
slickar jag i mig ditt svett från ditt skrev
svett som ger utslag runt munnen
som blir till en clownutstyrsel från lsd
alkohol, rivsår samt lustfylldhet
jag som är hetero, är kanske nu bi
genom min tungas vidrörande vid din kuk
eller är jag bara bög när jag är hög

tvåtusensex var året jag spenaderade

med säd i ansiktet för hålla mig levande
om nu levande är en fantasivärld
där lyktstolpar är vackra kvinnor
vilsna fotbollstränare skriker på träd
kvinna, man är sak samma då

så kan du svara mig
är jag bög när jag är hög?
hetero när jag är full?
vill du ha en avsugning så ge mig lsd
helst mottager jag whiskey
för kunna kyssa ett par läppar
från mitt biologiskt motsatta kön
det kvinnligt skapade könet
av omgivningen




Fri vers av Skäl till själ
Läst 1262 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-12-10 00:07



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Det är naknare än naket.
Du drar av dig huden och låter
läsaren bevittna hur världen och frågorna
strör salt och peppar på det röda köttet.
Och du bryr dig inte om det gör ont alla gånger,så känns det
när jag läser...(min egna tolkning)
Ett inferno av kött, sex, avsugningar, utlösningar...
En kaskadspya som man vill spå i, kolla in livslinjen..hahha, hajjar du
hur jag menar..?

Förbannat bra.
2009-02-10

    Nattviol
en rå naken text
som en fetsmäll, faktiskt
gillar sättet
det avskalade utlämnande
fotbollstränare
och svettiga skrev
skapar en mycket mänsklig
bild

ja
jag gillar det
2008-12-16

  -Jokke
hög(?) igenkänningsfaktor...
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ