Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om mig.


Jag i kort skrift


Kalla det vad du vill, för det finns.

Kalla dig själv för vad du vill, för du är.

Kalla dina närmsta för vad du vill, för du kan.

Kalla dina känslor för vad du vill, för de alltid förblir

Kalla mig aldrig för svag, för det är sant

Förstå mig, för jag vill




Fri vers av Mr V
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-10 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr V