Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Guldkorn

Att ta upp en näve med sand och låta den ligga i handen medan vinden gör sig av den är alltid ett dumt val.

Är du ute i öknen igen se då till att hitta guld.

Sanden är aldrig pålitlig och det finns för många av denna sort.

Du måste hitta den rätte, det enda guldkornet du kan se, det finns bara i dina ögon så ta din tid.

Om du nu väljer att gå med en näve full av ingenting igen, se då till att inte såra henne, även sand är guld för andra.




Fri vers av Mr V
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr V