Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ogilla ”förlåtrosor”  jo.. Burn’em


nä int' bit dä; sot och hårda taggar tillbaka till odlingen

 

 

 

 @}-,-`-,--

 

Rosor bör dofta likt givarens

Kärlek

 

 @}-,-`-,-- 

 

  ej stinka

av överförd Skuld och Smälek

 

 @}-,-`-,--

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-23 02:07



Bookmark and Share


    Ling
Åh, så sant. Bra skrivet!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri