Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssens samförstånd

 

Våra blickar visar vägen

Din mun närmar sig min

Dina varma läppar möter mina och

våra tungor letar sig mot varandra

Långsamt rör de sig i harmoniskt samförstånd

Oxytosinet pumpar och lyckoruset sprider sig som ett virus i kroppen

Mina kinder blossar

mitt hjärta klappar fortare

Blodet pulserar

Eufori

Kyssen och tungornas spel blir allt hetare

de har hittat sin jämlike och vill inte separeras

Dina händer ömt runt min nacke och

min kropp vill bara ha mer

Dina läppar släpper mina

våra ögon möts

Inga ord behöver uttalas

Vi vet

*




Fri vers av Afrodite
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-10 19:29



Bookmark and Share


  berxper
Vilken glödande dikt!
En äkta varm, innerlig kyss kan sätt igång så mycket. Ett samförstånd - en jämlike...inga ord behöver uttalas! Din beskrivning är så bra! Kärlekens kemi är svår att sätta ord på, men du har lyckats.
2008-12-30

  Sladjana Zubcevic
"Dina läppar släpper mina

våra ögon möts

Inga ord behöver uttalas

Vi vet"
Underbart skrivet!
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite