Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens kyss...





Du spelar mig



djupaste längtan

sköraste sträng



lindar mig runt

varsamma fingrar



smeker orden på

villiga läppar



sötman mellan raderna

en lustfylld smekning



rosenblad och honung

det röda mot det söta



en kittling i längtans öra

tonerna faller djupt


i känslan en rörelse

rytmen av ditt hjärta



ditt ljus som förför

eller ditt mörker


spela mig igen

stava dina ord



tills jag förstår skillnaden

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 350 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-12-10 18:05



Bookmark and Share


  issac.a.m
Läser och suckar...helt underbart..
2010-02-21

  Arowana
En bra rytm i den här.
2009-05-14

  Ronny Berk
finstämt sinnlig poesi som smeker med ord och meningar, kittlande sötma...ja...
2009-01-17

    johanni
Vackert så det förslår.
2008-12-13

  Elaine.S VIP
Wow!! snyggt och sensuellt, ord som målar känslor direkt på huden...
2008-12-10

  devilsangel
vackra rader
2008-12-10

  Svartsilver
Så fint!
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter