Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad

Taget för givet. Krossat i spillror. En värld i mörker.

Ljuset som var sagt skulle brinna för alltid slockna och lämnade ett bitande mörker efter sig.

Oberedd på vad som hände står hjälplöst och ser på hur man tappar allt och de springer iväg åt alla håll.

Sakta men säkert börjar fatta vad som händer och finner sig själv på väg till ett stup.

En tvärvändning är det som behövs, en total förändring, det är det enda som behövs för att rädda sig själv.

Än en gång oberedd, tar tag och styret och försöker svänga, men det sitter hårt, det är trögt.

Ser hur stupet kommer närmare och närmare och kämpar för att vika undan, men det går så långsamt åt sidan och så fort frammåt.

Slänger sig undan i sista sekunden och ser hur allt åker utför stupet, lämnar en åt ett öde som var helt oförberett.

En ny början.
En ny kamp.
En ny stor utmaning.
En krossad bakgrund.
En hård läxa lärd.
Ett hårt ord för att bekräfta det.




Fri vers av FridaF
Läst 156 gånger
Publicerad 2008-12-10 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF