Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en stark motvilja att försätta ett barn till världen. en stark vilja att överleva


Förpestad födsel till en förpestad värld (blodig) 18års gräns

hon sminkar sig på kinden
då lossnar hennes hud och
blod strömmar som tårar
ner i handfatet, hon grips av panik
nej!
hon som har sytt igen sin slida
hon vill inte föda barnet
en våldtäktsman som pappa
en förpestad dotter eller son
ska icke få se denna grymma värld
aldrig!
huden i ansiktet spricker mer och mer
tillsist sticker en tå ut följt av en till
en till, en fot, ett ben, andra foten
nästa ben, magen, huvudet
samtidigt som hennes skinn
spricker överallt från ansiktet och nedåt
blod sprutar överallt
neeeej!
barnet faller från de 169 cm
rakt ner i golvet
inte en tår, inte ett ljud
snabbt försvinner barnet
från sin förblödande mamma
ut i den förpestade världen
i en föpestad kropp




Fri vers av Skäl till själ
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-10 22:17



Bookmark and Share


  -Jokke
brutalångest när den är som bäst(?)...
2008-12-10

  Svartsilver
Aj....grym dikt
stackars barn som är oskyldigt och stackars mor med alla känslor.bra skrivet
2008-12-10

  Elin F
gillade det sista bäst.

"barnet faller från de 169 cm
rakt ner i golvet
inte en tår, inte ett ljud
snabbt försvinner barnet
från sin förblödande mamma
ut i den förpestade världen
i en föpestad kropp"

välformulerade rader, dom andra hade du kunnat formulera bättre, men den är bra. det är den. nånting fastnade jag ju för, annars hade jag ju inte suttit här och kommenterat :)
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ