Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Host och snörvel

Näsan snuvar
Ögon rinner
Kuvad förkylning
Aldrig försvinner

Leder värker
Kroppen huttrar
Märker i yra
Att jag muttrar

Lyssnar på
Tinnitus-tjut
Då tystnad piper
Mer än förut

Utan tänk
Nynna sånger
Skänk tröst
Som andra gånger

Dränk ont
Gör gott
Ont dränks
Gottgör nåt




Fri vers av LitenSyster
Läst 287 gånger
Publicerad 2008-12-10 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster