Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tänker på dig i mitt stökiga rum


Fula jeans

fula jeans tomma kaffekoppar med torkat kaffe inuti
en bild på det väsen som en gång var vi sextio milliliter espresso och frukt
bostadsbrist och bruttonationalprodukt och dina bröst i morgonljuset är
det enda jag behöver i jul
dina bröst mot snöns vita skimmer kan
skjuta mig till rymden

tömda tändare tjugolappar räfflade plektrum armband och skivor utan
fodral och solglasögonen jag fick av dig i present en gång
skärp på golvet vit USB-sladd döda växter pocketböcker leksakstrummor dyr gitarr
och tända juleljus

dina minnen är det enda
jag behöver i jul




Fri vers av Piri Piri
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-11 16:15



Bookmark and Share


  Louisedottern
Alltså när man hittar så här otrolig lyrik på morgonen när man precis har vaknat, då blir det för mycket för mig.
Så nu sitter jag här med tårfyllda ögon.
Genialiskt!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri