Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnsjukan

Jag vet inte riktigt vad det är
Känner mig kraftigt trött varje dag när jag kommer hem efter jobbet
som om jag har åkt på sömnsjukan
*Gäsp*
Kanske det beror på årstiden
Kanske det beror på det trista vädret
Om det inte är grått och disigt ute så regnar det eller så är det snöblask och moddigt
Ingen sol i sikte
Och jag har märkt att det tär på mig
Så det måste definitivt bero på det tråkiga vädret
Ja så måste det vara
Det är det sorgliga vädret som gör mig så trött och hängig
*Gäsp*
Önskar att det åtminstone kunde vara fem minusgrader ute med lite snö
som lyser upp på träden
På husen
För när det är lite kyligare ute så brukar det även vara lite bättre luft
Ahhhh
Mera gäsp
Måste nog gå till soffan och lägga mig och vila en liten stund
Kanske jag somnar in för några minuter då jag kanske får chansen
att träffa på
John Blund
På sista tiden så vill jag tro att jag är hans bästa kund
Kanske han kan ta mig till något soligt ställe för en liten stund
så att jag vaknar upp pigg och glad
Jag hoppas det i alla fall
Men vad vet jag
Trött känner jag mig i alla fall …..

Ken Cassel
11/12-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-11 17:22



Bookmark and Share


  Angeldust
Alla olika vädret på verkar mig lite iallafall..lite svårt att "hitta" energi när det är grått ute..dags att tända lite ljus igen.Kram Sunny (nope ingen snö här heller )
2008-12-11

  anits VIP
Här hos mig är det 5 minusgrader och
snön vräker ner, vill inte ha mera, jag
kanske ska dela med mig lite av den
till dig
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel