Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröst på bild

Bröst att suga på
Bröst att luta sitt huvud mot för att höra sin
kärestas röst
Ett hjärta som slår för en och ger en tröst
Finns det något vackrare en varm sommardag
istället för ett påklätt sådant när det är höst
Jag bara frågar mig?

Ken Cassel
11/12-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-11 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel