Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den är inte bra, inte särskilt bra alls


glitter, glitter all over

du ser på mig och säger
\'du har blivit så annurlunda den här sommaren\'
du säger
och du vet

för du ser inte \'samma glitter\' i mina ögon
\'men tur är väl det\'
tänker jag
för glitter är bara olika nyanser
av illusioner

du har förlorat ditt kött och blod
jag är inte samma lilla människa
du födde
för sisådär fjorton år sedan

ett större och mer krävande foster
och du verkar inte fatta
att det blivit svårare och svårare
för mig att orientera mig rätt genom livet

speciellt när det inte finns
några kulörta plastband som visar vägen

jag mår illa
när mina ögon leker och flimmrar över din hud
hur kan någon vara så snygg
du är verkligen glitter, glitter all over
men du är inte som jag
du är regnbågsfärgad

Ibland faller man av olycka
ibland för att man inte knytit skorna ordentligt
och ibland tillochmed med flit

när jag ligger här
ensam
slickar de våta grässtråna mitt ansikte rent
jag slutade andas i några sekunder
allt är ytligt

jag reser mig och
sprayar lite glitterspray i håret

men aldrig då någon annan ser





Fri vers av unhappyvoices
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-08-17 23:16



Bookmark and Share


    vilsen
jättebra ! denhär var la megabra !!!! wow. du har fångat dendär känslan så himla bra !
2005-08-18

  madinsane
'jag fångade några minuter av hjärtslag'

är ooo.. ååå.. yyylbra!

och det sista.. med glittrande hårspray.. och när ingen annan ser.. och gräset som slickar ditt ansikte.. och ja.. HELA SABLA DIKTEN.. är hiskeligt bra.. och den säger precis allt. hur tydligt och klockrent som helst.

bravo!!!
2005-08-18

  Myself
minns min egen tonårstid,det är jobbigt att bliva stor,vissa blir det aldrig.jag tycker du beskriver detta svåra väldigt bra.
2005-08-17

    livräddaren
jättebra,du har verkligen fångat känslan!
2005-08-17
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.