Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumra in

Vita korridorer i skymningsdunkelt ljus.
Svarta tankar bor i ångestladdat hus.
Leta efter orsak och finn ditt hjärta, trött.
Lägg dig här intill och slumra in så sött.




Fri vers av Daybreaker
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-08-18 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker