Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

 

Tomhetens tysta vagn

Kör över ängars timotej

Där blåsten är ovan

Spela vår melodi

 

Vi ser våra grindar

Öppnas i tidlösa landskap

Vi går inte in

Förbi i det tysta vi far

 

Längtan till samtal

I vårvarma vatten där

Kolibrin letar sin blomma

Ögon tåras av sol




Fri vers av madigan
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-12 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan