Värmen av regnande blomblad från träden förtrollar " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värmen av regnande blomblad från träden förtrollar 


Ögat

 

Terrakottagolv med

Inslag utav mossa

Rosor i ett krus svagt

Doftande i guldets glans

 

Havets skimmer genom

Lugna svall av vågor

Månens vithet bort i öster

Vita stenars dimmor

 

Tysthet runt ett hjärta

I en av livets lyckodagar

Gömmer svarta sotets

Speglingar i havet

  



Fri vers av madigan
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-12 17:19



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Njutningsbara ord
Fångar mig och är så otroligt bra!
2008-12-14

  -Jokke
den skänker ett inre lugn denna vackra text.
tack
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan