Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så het var den

Så oskuldsfull var vinden
när den lovade dig sommar

Så het var glöden
när den gav dig sin värme

Så härligt var havet
när du behövde svalka


Sen sjunker din båt
långt ner i djupet
oförberett och plötsligt

Isberget kunde inte ses
i kvällens dimma
inte på någon radar
och det var större än du anat




Se mitt skal
men låt dig inte luras




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-12 18:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker med helt ljuvliga metaforer som talar starkt
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen