Herde med sina" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herde med sina


ORD

 

Du gav orden

Töntighet och lättja

Drev dem framför

Som en skock med får

 

De nedbrytande gnagande

Blev de du matade mest

Lät dem bli lata feta

För att synas bäst

 

De som hade ett uns

Av vackerhet och sunt förnuft

Drev du ut i skogen

Lät dem svälta ned

Försvinna i det tysta

 

Vi tyckte synd

Men gjorde ingenting

Av rädsla




Fri vers av madigan
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-12 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan