Vara våra Ljus

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara våra Ljus




Strålar

 

De sorgsna strålarna av sol

Lever sina egna liv

Där i skogens lund

 

Som om de väntade

På tappra dagars lidande

Då jorden lyste eld

 

Flamman brinner sakta

Gömd långt in i kärnans mitt

Samman med de andra

Men letar sig sin väg

 

Under tiden får vi vänta

Vara våra egna ljus

 




Fri vers av madigan
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-12 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan