Änglar är inget som vara för evigt, människor är inget som vara för evigt

Ta ingen förgivet

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 

Änglar är inget som vara för evigt, människor är inget som vara för evigt

Ta ingen förgivet




Snö Ängel

 

Snön faller

Dagen blir till natt

Natten blir till dag

Snö ängeln försvinner i snön

Som om den aldrig funnits

Som om jag aldrig funnits

Fotsteg som går och försvinner

Som om de aldrig funnits

Snön faller




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-12 22:22



Bookmark and Share


  Svante
Allting är tillfälligt, men det blir inte mindre värt för det.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel