Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de sa att jag var rostfri

jag köpte ett nytt hjärta
ett av metall
de sa att det var rostfritt
att det skulle hålla alla stormar
som skulle piska mig

de sa att dina ord aldrig skulle
kunna nå innanför mina murar
eller någon annans heller för den delen

och så kom du och skrämde mig itu
en enorm våg av förtvivlan for genom mig
och sen tänkte jag
men vadå, du kanske är bra, ja
nu kastar jag mig ut för stupet bara för att
se vart det tar mig


och kanske var det fel
kanske är du inte alls bra
kanske kommer du att lämna mig
trots alla ord jag slösat i din närhet
förmodligen kommer du att lämna mig
och jag kommer återigen att rosta sönder




Fri vers av supersurrealist
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-12 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist