Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för du förblindar mig, ditt jävla pucko


det här kunde vara vackert
det här var nog vackert
innan du började ifrågasätta
_varför just du_
för vad ska jag svara på det?

jag vill inte säga att jag älskar dig
för det gör jag nog inte än
men jag är så kär i dig att alla kanter
där jag tejpat mig själv
för att inte spricka
förlorar sig själva i blotta åsynen av dig

och allt jag spänt upp för att
slippa riskera mig
alla saker jag lärt mig utantill
för att slippa dumma tillfågningar
(för jag ville inte följa med någon
hem ikväll)
verkar så blasé och bortkommet
i dånet av min kärlek till dig
glömmer jag bort att jag är en person

som också vill bli jagad, dyrkad
på nattens sena timmar

jag vill att du ska sträcka dina händer efter mig


jag är så trött på att spela en här eviga rollen




Fri vers av supersurrealist
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-12 22:45



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
!!!! "Jag tejpat mig själv för att inte spricka"
underbar rad!!!!
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist