Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och din tragiska aura

vadå, skulle den symbolisera någonting viktigt

kanaliserar den din smärta åt dig


gör den kanske att du står ut med dig själv
fast du är så svår


orkar du se dig själv i spegeln på grund av vad du utstrålar i natt
och inte på grund av att du aldrig åt


bär dina ben för uppenbarelsen du dras med
som reflekteras tillbaks
för att slå din näthinna blodig

ska du tugga dig ur den här smärtan
idag




Fri vers av supersurrealist
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-13 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist