Din rygg blev som en" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din rygg blev som en


TAVLA

 

Du vände dig om

Gick din väg

Professionellt

Rak med blåsten

I ditt hår

 

Solen sken på

Dina kavajaxlar

Stjärnorna tände

Ljusa slingor

I ditt hår

 

Dina händer

Vilade tryggt

I sina ytterfickor

Halsduken fladdrade till

 

Här blev det

Kallt tyst

Och tomt




Fri vers av madigan
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-13 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan