Det var en" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en


GÅNG

 

Vi hade stängt vänskapen

Låst ytterdörren

Kastat nyckeln

 

Huset stod kvar

Vindpinat med

Raserad källare

Fönstren trasiga

Möbler kvarlämnade

 

Ibland hördes ett glatt skratt

Från ett trevligt minne

En mening från våra

Diskussioner

Glädjen i träffaskramar

 

Numera bodde vi i

Andra liv i en

Annan värld




Fri vers av madigan
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-12-13 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan