Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUNI

 

Vi satte blomkransar

På våra huvud

Vackra kände vi oss så

Här på sommaräng

En kväll i juni

 

Vi tände våra bloss

Vid strandens nya natt

Sjöng en sång för lyckan

Som rodde mot oss fram

 




Fri vers av madigan
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-12-13 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan