Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jomen det var så...


snöflingornas fall..

 

 

snön faller tätt

jag tittar upp mot himlen

flingorna landar på min näsa

smälter sen sakta

allt ljud dämpas av snöfallet

det enda som hörs är

snön som knarrar till under våra skor

vi går hand i hand

vante i vante

du vänder dig då emot mig

mitt i myllret stannar så tiden

snöflingorna hejdar sitt fall

 

en vinterkyss mitt i universum

 

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 11:02



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Mmmm det är en underbar bild du målar fram här...så stilla nära...värmen i kylan...väldigt fint!!
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin