Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går inte över lik

Jag fyller munnen
med chokladens söta
i stället för att . . .

Förvillar mina sinnen
på djupet
säljer morgonen
och sväljer dagen


När längtan hotar spränga
min kropp
lyssnar jag på gårdagen
Drömmer mig bort
till stadens ljus och heta puls

Väntar på
lugnet
fyller mig
sakta

När kontrollen är tillbaka
går jag ut i natten
och söker livet




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-13 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen