Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplöst

Jag är spillror
delar av atomer
spridda i vinden
Söker febrilt efter kärnan

Se mig
snälla se mig
Hjälp mig att leta

Visst kan jag le
men be mig inte idag

Om jag hittar mitt
låter alla delar falla på plats igen

Vill du
din kropp
röra vid min




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-13 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen