Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sanningens ögonblick

Kalle ställer frågorna och ni svarar honom
så gott ni kan
Om ni försöker att ljuga för honom kommer han att
komma på er, för han har en lögndiktator
i sin ena hand
En maskin som kan tala om utifall ni talar sant
Så försök inte att lura honom nu
För om han kommer på er att ljuga åker ni genast ut
Och då lär ni inte heller vinna några pengar
Så var beredda på att Kalle kommer att försöka
förnedra er alla, så mycket han bara kan
Så vet hut
Visst är det snöpligt
Visst är det begiet
Visst är det akut
Vilket jävla skitprogram det är
I sanningens ögonblick
Måtte det ta slut...

Ken Cassel
24/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-13 17:06



Bookmark and Share


  Blåbäret
förnedringstv på bästa sändningstid...*hua*
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel