Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. som barnkorsord


hutlöst

 

 

vägrar vara med
går inte att lura ut

umgås med än mindre

 

förmörkad


starkaste lampan riktad
rakt på


hutlöst hukad
bakom

 

för ljust

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-12-13 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri