Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinnitus

 

som en piskad häst
står jag skälvande mellan skacklarna
oförmögen nästa steg

i mina öron spelar syrsorna
och telefontrådar sjunger sitt vibrato
förr-språket viskar
ormar väser
och en vind går i gräset

jag får aldrig vila från min vakenhet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 23:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ord med kraftfullt tryck och utryck, finns hur mycket som helst att plocka fram i dina ord som väcker associationer till att sakna handlingskraft, längta tillbaka till sitt urspung, inmotad i ett hörn, signaler som ska tolkas och förstås, ser frestelser och vaksamhet i dina ord, skärpta sinnen
och sist men inte minst finns det ljud som lever sitt eget liv liksom när man har tinnitus...ord med nånga bottnar...
2008-12-14

  Eva Langrath VIP
Igenkkännande är texten, skriven av någon som "vaktar livet"?

Eva
2008-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Är det överjaget som adrenalinpryglar dig?
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger