Gröna" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gröna


Skuggor

 

De vita molnen

Kastade sina skuggor

Över det täta gröna gräset

 

På filten utlagd för möte

Med dagen och sommar

Korgen med maten

Den kylda drycken

 

Skulle smakas utav

Sedan vi solat oss

I varandra och livet




Fri vers av madigan
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan