Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå en riktigt giftig reklam på TV:n


Jadore som får... uppmärksamhet



Jadore
Från
Dior

Får man flickan med
Jag är redan omvänd

Man står som ett spån
Undrar, var kom hon ifrån

Och vart är hon på väg…..




Fri vers av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO