Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. marken vibrerar långt innan dammolnet syns, och flyr gör coyote över sin egen svans - oavsett ökengräs eller gulblommigt mosaikgolv så är vurpan ett faktum - Coyote; Trickster


Kusk.lös kus.klös i varje Hov

 

 

Hora med jourhavande öra
efterlyser
bock med glappmule och
svåra nätter

gängsätter tumskruvsskämt ånyo

vänster höger vänster
höger vänster höger

vänd snurra snabbt och
vänd igen

och nig


sen kuta runt

och våga inget mer

för stål viker ej
viker ej.

bara skär
och rosa måne rodna


innan perrongen åter ligger ö
invid ingen man

är en


och de andra
kommer tätt inpå

tätt inpå våra nätter
i kapp med vändning av hin
och hånle en smul ibland

åt skammen.

lammen
hade ej vett att tystna

så lyssna

lyssna



Lyssna, det är en lysning på gång
på prärien

hördes inget

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri