Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med komplimang och tacksamhet


Lindas café



Det lyser i Lindas café
i mörkret vid midvinter
ej långt från vattnet
i den pittoreska idyllen
med staden på brusande avstånd
behörigen distansierad med all sin stress,
medan färjecaféets välgörande lugn
strålar varmt hela året
med innerligt välkomnande
av var vilsen och sökande själ
som mår väl av den värme som bjuds,
som vi alla så utomordentligt behöver.
Caféets idyllatmosfärs
inspirerande uppbygglighets
oundgängliga sagomagi
har nu blivit en nåd att se fram emot
ej bara en gång i månaden
men snart sagt alltid.





Fri vers av Aurelio
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 10:49



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Instämmer till fullo, en oas i stadens virrvarr. Fint skildrat
2008-12-14

  Cris
Fint skrivet om Lindas café
2008-12-14

    huldran
Önskar dig många mysiga stunder på Lindas café
Din text väcker även den sagomagi
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio