Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIKTIGT MEDDELANDE

Information från Borås spioncentral:

HON har rest sig ur soffan
(ni vet hon där uppe på andra våning)
Liggmärken efter hennes rumpa
börjar försvina
Hon som legat där mest hela dan

Vad händer?
Jo hon tinar kycklingfile
Lägger den i stekpannan
Ja, jo hon verkar börja laga mat
Kylskåpet öppnas
massa grejer tar hon fram
Nä det blir inte kyckling med curry
Hon gillar att testa
lite experimentera
Se vad det blir

Nä nä, det blir inte kaos
Hon gillar mat
Hon är bra på mat
Väldigt sällan hon misslyckas
(tror det hänt en gång)
och nu ligger en blandning
av det hon vill
just idag
inne i ugnen för att snart börja dofta

Balkongen öppnas
Hon släpper in luft
njuter av kylan
(men hallå hon frös ju hela dan)

Vad händer med denna galna kvinna?

Hon går och hoppas
kanske inbillar sig
att nån gång
kanske en gång till
i livet
få möta kärlek

HON
är minsan skvatt galen
Den gamla haggan
Vad inbillar hon sig
Ha ha tillåt mig småle

Fortsättning följer...

Klart
Slut




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-14 16:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En jättefin början - väntar med spänning på fortsättningen
2008-12-14

  *Yezze*
skulle kunna vara mig du skriver om :)
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen