Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer leken och du vinner

Inte skulle din blick ljuga
för mig
sa vi
väl
eller så inte
och ändå vägrar jag att medge
hur jag provoceras
av din kropp
så jag väljer
att titta över din axel
för ditt ansikte gifter sig fint
med mina drömmar
om lycka
och ja
jag slänger mobilen åt helvete
ibland
för mina fingrar bränns
vid ditt nummer
som jag inte använder
igen




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-14 17:13



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Starkt!
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira