Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten saga - The boy who wanted to be a real puppet

 

 

 

en pojke sitter ensam
med alla tankar i skallen
och han hör
hur tystnaden talar
utan ord

sagor
slutar alltid lyckligt
se bara på Pinocchio
dockan som ville bli en riktig pojke
se så lycklig han blev
när hans önskan blev sann
då han blev kött och blod
äntligen älskad

åh stjärna i de blå
du tindrar så vackert
innan du faller
och himlen gråter
lämnar ett hål
i pojkens hjärta

pojken blundar och önskar
att han blev en riktig docka
så att han kunde bli ingen igen
för det är allt han är egentligen

en trasig docka
som hör hemma
på en dammig hylla
bortglömd
för alltid

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 21:39



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
det här är så bra att jag vet inte vart jag ska ta vägen !
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP