Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommardrömmar


Flickan med stjärnor i ögonen

Luggen i ögonen
stjärnklar natt
på en brygga
en pojke
med guld i leendet
Med munnen stängd
ler hon
nickar
förmår sig inte att svara på hans frågor
Blåmärken och silverskor
Blåmärken och ett leende
Pojkens bröstkorg som rör sig
En önskning som aldrig ville bli sann




Övriga genrer av KajsaBjörk
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-15 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk