Vi såg nattens stjärnor släckas genom morgoneld. Skulle vi " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 Vi såg nattens stjärnor släckas genom morgoneld. Skulle vi


GLÖMMA

 

Bittermandlarnas skål

I sommargrön ockra

Känna hjärtslagens dunk

I sovblå dag

 

Jägarens gröna keps

Rulla i vind genom

Trädrötters klamrande blöta

I höstlövens storm

 

Nätternas natt är förbi

Skogens drottning levande

Barnens trötta vaknande

Med stjärnögon öppna

 

 




Fri vers av madigan
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-12-15 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan