Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinnen..

 

 

jag campar i ett tält utanför ett hus nere vid ån..
jag byltar på mig med kläder jag får..
gör upp en lägereld på pinnar och spån..
tittar in i elden under natten som går..

rör om i glödande kol
känner värmen från elden
hör några som utbringar en skål
tänker minnen i kvällen

polisen som kommer förbi frågar hur det är fatt..
nickar och säger vi förstår och önskar godnatt..

tiden som går passerar mig
har slutat försöka hejda den
snart kommer våren igen




Fri vers av micke marin
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin