Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är redan förlåten och kommer alltid att vara men jag..


får inte till det

 

vill skriva om en sak

får inte till det

eller jag får till det alldeles för mycket

det jag vill skriva om

blir något helt annat

 

så blev skadan till förlåtelse

och förlåtelse till kärlek

och kärlek till  skada

och jag får inte till det

vill skriva om en sak

 

och ditt hjärta tappade du bara för en stund

det är där all kärlek redan finns

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 17:46



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Vilken härlig rak poesi
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri