Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så dåligt och bristen på fantasi är stor, men jag känner verkligen för att skriva men allt blir så dåligt..


dom onda tankarna fick mig att inse en sak




att kunna acceptera att du faktiskt
haft ett liv innan,
det är krångligt men ändå inte svårt.

det är saker som man vill veta
men när man sedan vet dom
då blir man osäker.



saker och händelser som skulle kunna göra vem som helst
grön av avund.

men om man fokuserar på kärleken,
då kan han få berätta vad han vill..


även om avundsjukan kan knacka på..




Fri vers av Kathleen
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-08-18 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint....
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen