Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. bland annat knytt och oknytta rosetter..


är ingen en salig enhet själv

 



Jag är

en ek
en korp
en hjort
en lekfull sate som älskar livet
en före detta i känslor död
en heltidsgående på symbolik i fest
och nöd


en som njuter medan jag drömmer liv
och sen vaknar

på nytt.
Jag är

ett knytt

en lek för ditt nöje att njuta.

Jag är mitt eget hjärtats löje
helt nytt halvt förbytt
men aldrig lytt i kärleks skuta.

Jag är din oceans strand att hamna din last
som snäckor att smycka
och pryda
med tunga revor av tång

Jag är din sång
när det stormar om ting.

 

Jag är en ek med rötter i jord
och fallet gjort utav ollon omkring
hårda att knäcka för lycka.

 

Jag är ett knytt du försökt förtrycka.

 

En korp
så flyg med mig, som jag

en hjort
på språng över Livets Lag

 

Ditt oroliga vattens lugn.
Ön

i Ingen mans Arkepelag.

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-15 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri