Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men nu står jag här med en spegelbild..

.

Det jag så stort
intalat mig själv
att jag var
raka motsattsen av,
och att det va något
jag aldrig skulle tillåta
mig att vara

Detta något
som jag
nästan till och med
spottat åt
och undrat,
hur man kan vara så ignorant
och,
ja faktiskt,
nästan känslokall


.. men nu står jag här
med en spegelbild
av en person
som blivit något,
- detta känslokalla något,
jag i alla år
tagit avstånd ifrån

men som jag
nu insett
att jag blivit

Detta något,
som får mig att undra,
vart det gick snett

Denna spegelbild,
av en personlighet,
som får mig att

ja..
jag vet inte
men tanken på vem jag blivit
framkallar klump i halsen
och rusningstrafiks tårar..




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-12-15 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna