Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skakar

det skakar
den här tidiga morgonen
hus spricker och folk faller
ur sina sängar som
om vi bodde någon helt
annan stans

det skakar
och jag ligger i sängen
och sätter mig upp först efter
fem sekunder
och reser mig upp kort därefter
och ser hur lamporna tänds i
hus efter hus längs gatorna

det skakar
men ändå känner jag mig
långt ifrån lika skakad som när
du lämnade mig




Fri vers av Piri Piri
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-16 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri