Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROLL

Hunden WOW  vilket underbart djur

Alltid lika glad, alltid lika lycklig

ja när hunden med vänner bor

jaaa då är han sååå underbart stor

OJ ! vilket utvecklat sinne,

Åh ! snacka om vilket minne,

Lyfter på tassen, för att hälsa,

äntligen vad jag har väntat o trängtat

höra dig säja åh! min finaste vän o kille 

och på min päls du stryker,bakom örat du kliar

Näe, en vän en kompis som aldrig sviker,

Det är du TROLL som är vad du lyssnar till,

det är ditt namn åh! jag är så glad att du finns till.

Hunden är människans bästa vän, så lyhörd och intelligent.




Fri vers av maryann
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-16 13:12



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det är sant för mig också, jag brukar kalla mina hundar för mina medicin burkar.
2008-12-30

  klio
Ja, hundar är fantastiska djur, de ger en så mycket värme och trevliga stunder. Fin text och beskrivning...
2008-12-16

  fågel grå
Vov , vov !
2008-12-16

  Bjarne Nordbö
Vov på dig. Hundar är fantastiska vänner. Tacksamma är de också för det allra minsta, till skillnad från oss människor.
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann