Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter julen

Nu är allt snart klart
inför julen längtar nu
efter julen som jag
inte gjort på så länge

Vi har ju haft sorg
men känner nu att
man kan gå vidare
för det finns ännu
människor kvar i livet
som står oss nära

Minnet av dom som inte
finns med oss längre bär
vi nu i hjärtat med oss
så nu längtar jag att få
fira julen med nära och kära




Fri vers av Ann-christin
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-16 14:02



Bookmark and Share


  Maria T
Jag önskar dig och dina kära
en riktigt God Jul
2008-12-17

  anits VIP
Vacker längtan till julen
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin